Het werd eens tijd, de vorige website dateerde al weer uit 2005. Hierbij mag ik u dus verwelkomen op al weer de 7e versie van ZPB.nl. De site is aangepast aan de wereld van nu en maakt dus volop gebruik van sociale media. Je kan de laatste berichten van @ZPBarendrecht volgen en pagina’s doorzetten naar Twitter, Facebook en Hyves. Er is integratie met Instragr.am zodat we sneller foto’s kunnen plaatsen van actuele gebeurtenissen. Ook is de navigatie aangepast en zal er de komende tijd nog meer gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele versie van de site.

Voor de trouwe bezoekers is er ook wat veranderd: je profiel kan aangepast worden naar wens. Eigen foto’s en dergelijke zijn allemaal mogelijk, ook vergeten wachtwoorden kunnen opgevraagd worden en er is meer. Kijk eens rustig rond en laat weten wat je er van vindt!