ZPB H&L Productions heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Mike van Duinen. De 25-jarige topschutter komt over van het Haagse HZ ZIAN, waar hij als product uit de eigen jeugd de afgelopen acht seizoenen in de hoofdklasse speelde.

Mike van Duinen (zie foto onder) is woonachtig in Den Haag en volgt aan de Hogeschool Rotterdam de studie Vastgoed&Makelaardij. Hij vertrekt met pijn in zijn hart bij de club waar hij opgroeide en ondanks interesse van meerdere clubs koos hij voor een nieuwe uitdaging in Barendrecht. Op Radio Rijnmond was vanmiddag een leuk interview met Mike te horen. Uiteraard zocht ook de PR & Communicatiecommissie hem op:

Allereerst van harte gefeliciteerd met de overstap. Welkom bij ZPB. Meerdere clubs hebben interesse in jou getoond. Waarom is de keuze op ZPB gevallen?
“Bedankt! Sinds ik zat te twijfelen of ik wel HZ ZIAN Den Haag wilde blijven hebben verschillende clubs mij benaderd. ZPB heeft altijd mijn voorkeur gehad. Ik zat alleen heel erg te twijfelen omdat wat maatjes uit mijn oude team naar een andere club gingen. Ik kreeg vele leuke en positieve berichten van spelers, supporters en zelfs personen van andere verenigingen over ZPB. Mijn keuze is op ZPB gevallen omdat het me een leuke uitdaging lijkt om hier te spelen. Volgens mij is het een hele gezellige en sportieve club. De speelwijze van ZPB bevalt mij goed en ik denk ook dat we een prima spelersgroep hebben voor het komende seizoen.”

Wat verwacht je het komende seizoen en waar liggen je ambities voor de komende jaren?
“Ik verwacht van komend seizoen dat we bij de eerste zes kunnen eindigen in de hoofdklasse. Mijn persoonlijke ambities zijn hard trainen en mijn stinkende best doen. Wellicht kunnen we dan het succes de komende jaren uitbouwen naar een nóg beter resultaat.”

Bij je HZ Zian viel je met name op door je verwoestende afstandschot. Verwacht je ze er voor ZPB net zo makkelijk in te schieten?
“Ik heb het besluit om bij ZPB te komen poloën pas net genomen. Het is dus nog moeilijk in te schatten wat mijn rol precies gaat worden in het team. Als ik in de tweede lijn kom te liggen ga ik er natuurlijk wel wat ballen inschieten. Wat ik nog belangrijker vind is om voor het team te spelen. Het resultaat staat voorop. Wie de ballen erin knallen maakt dan niet uit.”

Je favoriete voetbalclub ADO Den Haag plaatste zich afgelopen weekend voor Europees voetbal. Gaat Mike zich komend seizoen met ZPB plaatsen voor de Europacup?
“Dat was een groot feest en natuurlijk hoop ik dit met ZPB ook te bereiken. Alleen weten we dat de concurrentie zich ook goed heeft versterkt. Het zal dus een moeilijke opgave worden, maar ik weet zeker dat we er allemaal voor gaan!”

4 Replies to “Mike van Duinen van HZ Zian naar ZPB H&L Productions”

  1. pfff, we zitten niet bij schuurman!!! staat m super toch, dat ado-groen

  2. krijgt die vd brom nog een beetje steun van de Ado aanhang komend jaar na zijn ‘bijna’ uitstapje???

Comments are closed.