Afgelopen weekend, zondag 20 maart, vonden de Zuid-Hollandse Kampioenschappen weer plaats in Dordrecht. De zwemmers die aan deze wedstrijd deelnamen namens ZPB H&L hebben hier buitengewoon gepresteerd!
Linquendo van der Klooster heeft maar liefst drie! medailles achter zijn naam weten te zetten in de leeftijdscategorie junioren 1. Op de 100 meter schoolslag is hij 2e geworden in een tijd van 1.26,21. Op de 200 meter wisselslag is hij eveneens 2e geworden in een tijd van 2.42,84. En op de 100 meter rugslag is hij na een spannende race 3e geworden in een tijd van 1.17,04.
De tweede zwemmer die een medaille in de wacht sleepte was Renate Elvers. Na een zenuwslopende race (voor de toeschouwers althans) tikte zij als 3e aan in een tijd van 1.04,24 bij de dames.

Linquendo & Renate, gefeliciteerd! Een grote prestatie van deze twee zwemmers. Hier mogen we dan ook zeker als vereniging trots op zijn!