De waterpolocompetities en NK’s zijn inmiddels afgerond. De zomerstop is inmiddels in volle gang. De meeste ZPB’ers moeten zelfs nog een aanvang maken met hun welverdiende vakantietrip. Desondanks zit onze club niet stil, want de voorbereidingen op het seizoen 2011-2012 zijn in volle gang.

Ter voorbereiding op de seizoensstart willen wij u graag vragen om rekening te houden met de volgende evenementen:

Zaterdag 27 augustus, voorbereidingstoernooi Dames 1 en 2
De afgelopen seizoenen opende onze damesselectie het seizoen met een ‘eigen’ toernooi. Dit jaar zal gekozen worden voor dezelfde opzet als de voorgaande editie. Dit betekent dat zowel dames 1 als dames 2 in één poule uit zullen komen tegen een aantal sterke tegenstanders uit de hoofdklasse. De namen van deze ploegen worden later bekend gemaakt. De organisatie is in handen van Kimberly de Pater en zij kan nog genoeg handjes gebruiken. Heb je tijd en zin om te jureren of bardienst te draaien, neem dan snel contact met haar op (kimdepater#scarlet.nl)

Zaterdag 10 september: Bedrijventoernooi
Twee weken later vindt het eveneens traditionele Gerard van den Burg Bedrijventoernooi plaats. Uiteraard worden de deelnemers weer getrakteerd op een heerlijke barbecue na afloop en eindigt de dag in een gezellige feestavond. Iedereen die ZPB een warm hart toedraagt is van harte welkom. De organisatie is druk bezig met het organiseren van diverse activiteiten. Zo kan de jongste jeugd gedurende het toernooi lekker vrijzwemmen.  Het meest positieve bericht van de organisatie is dat er mogelijk een record aantal deelnemers aanwezig zijn!

Pubquiz
Inmiddels ook uitgegroeid tot een ware traditie: de Pubquiz van ZPB. De exacte datum is van de eerste editie van het nieuwe seizoen is nog niet vastgesteld, maar zet voor de zekerheid een dikke rode cirkel om vrijdag 23 september!

Zodra er meer informatie is, zoals wedstrijdschema’s en dergelijke, wordt u uiteraard op de hoogte gebracht. Voor nu: geniet van de zomerse dagen die komen gaan. Maar niet voordat u bovenstaande data heeft aangevinkt in uw agenda!