ZPB Heren 3 maakt werk van de voorbereiding. Na eerder al in augustus met veel spelers de kilometer Open Water in Heerjansdam te hebben bedwongen werd het nu tijd om wedstrijdritme op te doen. Met 6 wedstrijden in twee dagen is dat goed gelukt. Niet alleen werd er een goede basis gelegd voor het komend seizoen, er werd ook nog eens een prijs mee naar Barendrecht genomen. Heren 3 werd winnaar van de Heren 2 poule door onder andere met ‘dubbele cijfers’ van de kampioen 2e klasse van Belgie en van de gedreven jeugd van Antwerpen te winnen. Verloren werd er slechts van de mannen van Waregem en dat door een -uiteraard onterechte- permanente uitsluiting van een der ZPB-ers.

Heren 3 kijkt terug op een geslaagd tornooi, dat tot in de puntjes verzorgd was door onze Belgische vrienden.

 

One Reply to “ZPB Heren 3 wint internationaal tornooi Antwerpen”

Comments are closed.