In één woord fantastisch, dat is de meest beknopte weergave van een prachtige ZPB-dag waarbij de opbrengsten voor een groot gedeelte ten goede komen aan de jeugdopleiding van de club. Vele vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt om een record aantal inschrijvingen van 17 teams een onvergetelijke dag te bezorgen. Er waren een hoop vaste deelnemers die opnieuw de strijd om de prijzen startten, maar er waren ook vijf bedrijventeams die voor het eerst met zwembroek/badpak de weg naar het zwembad wisten te vinden.

Voorzitter Michel Meijer had zijn openingsspeech goed voorbereid en heette namens ZPB H&L Productions iedereen van harte welkom. Om 15:15 uur ging het toernooi van start. De foutloos leidende scheidsrechters (want de belangrijkste regel zaterdag was dat de scheidsrechter altijd gelijk heeft) wisten de poulewedstrijden in goede banen te leiden en uiteindelijk gingen de vier poulewinnaars naar de halve finale. De eerste halve finale ging tussen VAT Logistics en Fortuna Frutos, waarbij de eerstgenoemde met 3-2 aan het langste eind trok. De tweede halve finale werd een strijd tussen H&L Productions en Fortuna Frutos 2, waarbij de hoofdsponsor van de club als winnaar uit de bus kwam.

De grote finale werd een prooi voor H&L Productions (maarliefst 7-2 winst) en de broederstrijd om plaats drie werd gewonnen door Fortuna Frutos 1. De beste speelster van het toernooi was van Franse afkomst en luistert naar de naam Aude Rolland (Renes) en de beste keeper werd ‘Good old’ John van Drunen van Fortuna Frutos.

Tijdens de feestavond die volgde werd de fantastische shuffle van Erwin ‘The Voice’ gekozen als meest memorabele danspas, waarbij hij wel stiekem hulp had van een vrij gladde dansvloer. Een feestavond om nooit te vergeten met als klap op de vuurpijl een live optreden van de Bacon Brothers!

Speciale dank gaat uit naar de bedrijven die de overheerlijke BBQ hebben mogelijk gemaakt: Hoofdman Roodzant (Fruity Pack) – Bakker Leenheer – De Zeeuws Vlees en Vleeswaren BV – Bakker Klootwijk – Blijleven Catering. Een woord van dank ook aan de directie en medewerkers van het Inge de Bruijn Sportfondsenbad voor de samenwerking en uiteraard aan Gerard van den Burg voor het beschikbaar stellen van de prijzen voor zijn eigen toernooi. Natuurlijk zouden we vele vrijwilligers bij naam willen noemen, maar dan doen we andere hulp weer tekort. Dus iedereen die deze dag binnen ZPB mogelijk heeft gemaakt: Super bedankt en tot 9 september 2012 voor de 14e editie!

H&L Productions: Al meer dan 35 jaar hoofdsponsor
Een aantal weken geleden heeft H&L Productions als hoofdsponsor van ZPB de overeenkomst met drie jaar verlengd en tevens de jaarlijkse bijdrage aanzienlijk verhoogd. Namens ZPB willen we dan ook de heren Heijboer & de Leeuw hartelijk bedanken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Replies to “Hoofdsponsor H&L Productions wint het 13e Gerard van den Burg Bedrijventoernooi”

Comments are closed.