Update: De heren van ZPB H&L Productions zijn het seizoen prima begonnen. Heren 1 wist uit bij PSV in Eindhoven de eerste driepunter mee naar huis te nemen. Het werd 6-11 voor de Barendrechters, die geen enkel moment in de problemen zijn gekomen.Vorig jaar werd er nog met 5-5 gelijkgespeeld dus de mannen van coach Arnold Nonnekes waren gewaarschuwd. ZPB is 4 basiskrachten verloren waaronder Dick van Erkel die vorig jaar nog 4 treffers voor zijn rekening nam tegen PSV. Met Mike van Duinen (HZ Zian) is daar echter een zeer ervaren kracht voor teruggekomen en ZPB beschikt over vele talenten die nu hun kans kunnen gaan pakken in het eerste.

De eerste 2 periodes liet ZPB al zien dat het de betere ploeg was in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion, wat resulteerde in een 4-1 voorsprong. Het meegereisde ZPB publiek zat eigenlijk klaar voor een monsterscore, maar door stug spel van PSV eindigde de derde periode in 2-2. Al met al behield ZPB steeds een ruime marge van 3 doelpunten. In de vierde periode scoorden de Barendrechters vijf maal, lieten ze zien over veel snelheid te beschikken en werd er regelmatig een goede contra-aanval afgerond. Clement Stegman stopte nog een onterecht gegeven strafworp. Max van Genabeek was zeer trefzeker met 3 goals en positief was dat bijna iedereen zijn doelpuntje mee heeft gepikt. Komende zaterdag de kraker tegen Polar Bears om 20.45 in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. Vorig jaar in de play-offs trok ZPB aan het kortste eind na verlenging en strafworpen dus het belooft weer een spannende wedstrijd te worden. 

PSV – ZPB H&L Productions 6-11 (1-2, 0-2, 2-2, 3-5). Van Genabeek 3; Leone, Visser, Van Duinen, Verspoor, De Bruijn, De Kreek, Baas, Boon allen 1
Thuis speelde Heren 2 laat op de avond tegen ex-hoofdklasser LZ 1. Deze wedstrijd om de ManMeer! Cup werd overtuigend gewonnen door de jonge ploeg, die komende vrijdag in Leiden een voorsprong van 9-5 mag verdedigen.