Zaterdag staat het Inge de Bruijn Sportfondsenbad weer in het teken van veel Waterpolo in Barendrecht • Het hoogtepunt van het weekend is toch wel onze heren 1, dat om 20:45u de wedstrijddag afsluit tegen eeuwige rivaal Polar Bears • Lukt het de mannen om zich te revancheren voor de verloren Play-offs vorig seizoen?

Wat vroeger op de dag komen BJ1 en AJ1 in actie tegen Katwijk en ZVVS, weten deze talenten de drie punten in eigen huis te houden? • Heren 2 weet op dat moment al of ze door zijn in de ManMeerCup, want ze verdedigen op vrijdagavond al de 9-5 voorsprong in Leiden tegen LZ 1 • Ook Dames 2 speelt vrijdagavond in Leiden, alleen dan tegen plaatsgenoot ZVL 2.

Op zondag mag Dames 2 wederom aan de bak, als return op de vrijdagwedstrijd • Ze treden zondag om 18:00u thuis aan, gevolgd door Heren 3 dat Widex GZC Donk ontvangt • De heren van het 3e kijken tegen een 17-7 achterstand aan. • Ga voor het gehele programma naar: http://www.kring-utrecht.nl/wcbs/internet/waterpolo.php?mode=clubrooster&clubID=152