Na weken van pittige trainingen, veel zwemmen en oefenwedstrijden tegen Donk BM en de dames van de Kempvis was  dit het weekend van de topper tegen “WIDEX GZC DONK BM1”. Met nieuwe caps, geschonken door “VOLTIUM”, gingen de 13 meiden er vol tegen aan.

Met weer heel veel supporters gingen ze om 17.15 naar Gouda. De teambespreking lekker buiten, een rustig hoekje en even nog geen zwembad warmte. Maar de toon werd gezet, niet veel opdrachten, maar deze dienen wel uitgevoerd te worden. 

De scheidsrechter excuseerde ons dat hij alleen stond, waarop Jak gelijk aangaf dat de meiden niets tegen hem mogen zeggen. Wel wilde Jak de wedstrijd wel spelen met de oranje/blauwe ballen. Want haar meiden moeten tijdens de wedstrijd veel kijken waar de bal is, dan is een opvallende kleur extra handig.

Toch was het in de 1e periode even schikken en stonden we al snel met 1-0 achter. Hierna de 1-1 en aan het einde eerste periode 3-1 achter. Tijd voor de ”DONDERPREEK” van Jak.

En het heeft gewerkt; de 3-1 achterstand was in 1 periode omgebouwd naar een 3-5 voorsprong in de 2e periode. Waarna de meiden een lach op het gezicht kregen bij Jak. De 3e periode was spannend en heel dicht bij elkaar(4-6). Toen kwam de 4e periode; dat was er een met veel doelpunten, maar ook gemiste kansen aan 2 kanten. De laatste minuten gingen van 7-8, naar 8-8 en toen 9-8 achter. Maar in de laatste minuut gelukkig nog wel de 9-9.

Een wedstrijd met veel strijd, goede punten en aandachtspunten, Maar bovenal een tevreden coach.
Gefeliciteerd met het punt meiden en sponsor “VOLTIUM” (Otto Bouma) nogmaals bedankt!

Team BM1

One Reply to “BM1 start met nieuw capsponsor en punt bij Donk”

Comments are closed.