Komende maandag (10 oktober) is niemand minder dan Robert van de Merwe te gast bij Radiostation Exxact FM. Hij zit hier tussen 21:00 en 23:00 uur in het Sportcafé met Jos Vis & Jos Vis Jr.  ‘Baggio’ zal tijdens het programma vertellen over onze club, wat zijn vrijwillige bijdrage daarbij is en zal uiteraard ook zijn ongezouten mening over het sportnieuws van de afgelopen week laten horen.

Naar verluidt is Van de Merwe, die onder andere één van de quizmasters is tijdens de ZPB Pubquiz, tijdens deze Pubquiz gescout door keuzeheer Jos Vis. De Barendrechter kreeg een uitnodiging en zit dus komende maandagavond in de uitzending tussen 21:00 en 23:00 uur. Exxact FM is te volgen op 105.9 via de kabel en op 106.4 fm en via de online stream http://www.exxactfm.nl/index.php?pagina=luisteren.

5 Replies to “Robert van de Merwe maandag live op Exxact FM”

Comments are closed.