Komend weekend is officieel de Herfstvakantie al begonnen, wat de reden is dat er weinig wedstrijden zijn in Waterpolo Nederland. Dit doet er niets aan af dat er niets te zien is in Barendrecht!

Het thuisprogramma is namelijk kort maar krachtig aangezien de Herenselectie haar kunsten mag laten zien • Allereerst komt zaterdag om 16:45 HZ Zian op bezoek bij BJ1 • Direct gevolgd door de topwedstrijd van Heren 1 tegen concurrent AZ&PC (17:45) • Heren 2 sluit de dans om 19:00 uur tegen het fysiek sterke Aqua Novio, met als doelstelling de kater uit Hilversum weg te spoelen.

De damesselectie reist dit weekend af naar Gouda. Zaterdag zal Dames 1 aantreden tegen een gehavend (in verband met het EK 2012) Widex GZC Donk. Wie weet vallen hier al wat puntjes te sprokkelen? • Datzelfde geldt voor Dames 2, dat zondag op bezoek gaat bij de beloftes van de Goudse ploeg • Heren 1 heeft een dubbel weekend en treedt op zondag uit aan in Bilthoven. Hier is promovendus Brandenburg de tegenstander, maar zijn de Barendrechters toch echt favoriet voor de drie punten!

Voor het volledige thuis- en uitprogramma verwijzen wij u graag naar: http://www.kring-utrecht.nl/wcbs/internet/waterpolo.php?mode=clubrooster&clubID=152

2 Replies to “Voorbeschouwing: Topprogramma in Barendrecht, Dames naar Gouda”

  1. Één ding is zeker, Heren 4 speelt vanavond om 20.15 uur is Wassenaar tegen WZK 2 voor de beker!

Comments are closed.