Veilig Verkeer Nederland en Toyota hebben momenteel een actie gaande om aandacht te vragen voor veilig vervoer van kinderen van en naar hun sportclub. Onderdeel van de actie is een ontwerpwedstrijd, waarbij Toyota aan het sportteam van de winnaars een jaar lang een auto ter beschikking stelt, gespoten in een ontwerp dat door het team gekozen is.

Het publiek kan stemmen uitbrengen via www.veiliguitenthuis.nl. Wil je direct stemmen op de auto van ZPB, klik dan hier: http://www.veiliguitenthuis.nl/#/speelveld/bekijkauto/3getyqif

Uit de waterpolowereld behoren maar liefst 7 clubteams tot de (in totaal 200) genomineerden voor deze verkiezing. En ZPB zit daar dus bij. Stem zo snel en zo vaak mogelijk op onze auto en wie weet staat hij straks voor de deur van het Inge de Bruijn Sportfondsenbad!?

Let op:
– Iedereen kan elke dag één stem uitbrengen! Stuur dit door naar zoveel mogelijk mensen, we hebben nog twee weken.