In de nieuwsbrief van vorige week kwam je een nieuwe afbeelding tegen. Het is het logo van Chewies, kersverse sponsor van de ZPB H&L Productions Nieuwsbrief. Reden voor de PR & Communicatie om eens op onderzoek te gaan wat Chewies precies voor bedrijf is, waarom het sponsor is en hoe de connectie met ZPB H&L Productions tot stand is gekomen. In de komende periode kan je vaker een Sponsor van de Week langs zien komen, een klein interviewtje met een bedrijf. Dit als afwisseling op interviews met de spraakmakende ZPB’ers of bekende mensen uit de waterpolowereld en om de sponsoren van onze club eens in de spotlights te zetten.


Wat is Chewies precies voor bedrijf?

Chewies heeft een winkel en een trimsalon in Berkel en Rodenrijs én een uitgebreide winkel op het internet. De online winkel herbergt circa 12.000 dierenbenodigheden, dit alles voor zeer scherpe prijzen! Je kan via de website bestellen en het wordt de volgende dag thuisbezorgd. Tevens is er een mogelijkheid om de producten af te halen in de winkel in Berkel en Rodenrijs.

De winkel in Berkel heeft 700 vierkante meter winkelplezier.  U vindt hier alles voor uw hond, kat of konijn. Wij zijn gespecialiseerd in hondenbenches en konijnenhokken. Wanneer u pas een hond, kat of konijn heeft uitgekozen kunt u er ruimschoots informatie en voorlichting voor uw huisdier krijgen.

In de winkel zit een trimsalon voor honden. U kunt vanuit de winkel meekijken hoe uw hond getrimd wordt!

Tevens geven we cursussen voor de verzorging van de hond. Uitgebreidere info is op de site http://www.chewies.nl/te vinden.

Connectie met ZPB?
Angela Smeding speelt sinds jaar en dag in ZPB H&L Productions Dames 1, het vlaggenschip aan de Dameszijde. Zodoende combineert Angela het spelen en trainen met Dames 1 met Chewies.

Waarom sponsoring?
Ik wil graag de club vooruit helpen, specifiek het topsport klimaat van de Dames bevorderen. Het is fijn dat de heren al een zeker topsportklimaat hebben, maar het zou natuurlijk prachtig zijn als ZPB zowel dames- als herenpolo op een topsportniveau kan acteren!

Eventuele bijzonderheden
We hebben elke maand een evenement, laatst hebben we Martin Gaus gehad, een konijnengedragstherapeut. Binnenkort organiseren we een kerstmarkt in de winkel. Zeer de moeite waard om even een kijkje te nemen! Volgend jaar gaan we met klantenpassen starten, ZPB-leden krijgen dan standaard korting!

One Reply to “Sponsor van de maand: Chewies”

Comments are closed.