Sinterklaas heeft laten weten dat hij op vrijdag 2 december  2011 om 18.00 uur in ons clubhuis zal verschijnen. Natuurlijk hoopt hij dat er dit jaar weer heel veel kinderen komen. Het wordt dit jaar weer een gezellig feest. Naast het bezoek van de Sint en zijn pieten zullen we gaan knutselen en versieren. Kortom een feest waar je bij moet zijn. Dit feest is bedoeld voor kinderen tot en met 8 jaar.

Omdat het dit jaar anders wordt gevierd dan normaal vragen wij een bijdrage van 2 euro. Ook verzoeken wij u een kado van maximaal 7,50 euro te kopen en een briefje per mail te leveren met een leuke anekdote.

Graag willen wij weten op hoeveel kinderen wij kunnen rekenen. Willen jullie je dan ook opgeven voor 26 november 2011 via mailadres: schoentje02 [at] planet [dot] nl

Het kado (voorzien van naam), en de bijdrage kan voor 26 november afgegeven worden aan:
– Brenda Schoenmaker
– Petra Fokke
– Carola van der Veen

Wij verzoeken jullie vriendelijk om de anekdote per mail te versturen.

Mocht je deze personen niet zien dan kan je de spullen natuurlijk ook in het “voorraadhok” in het clubhuis leggen. Laat ons natuurlijk per mail wel even weten dat je dit hebt gedaan, zodat we ervoor kunnen zorgen dat Sinterklaas in het bezit komt van de spullen.

De Hulpsinten van de Jeugdactiviteiten Commissie
________________________

Koop de laatste pepernoten!

Ook dit jaar worden er bij ZPB weer pepernoten verkocht, maar dat hebben jullie vast allemaal al gezien.  De D- teams houden zich hier mee bezig. En niet alleen de kinderen zijn er druk mee maar ook de ouders! Tot nu toe is er veel verkocht en Sinterklaas moet nog aankomen!!!

Niet getreurd voor degene die nog niet hebben ingeslagen, het kan nog steeds. Als er niemand van de D- teams aanwezig is kun je aan de bar in “de Put” ook terecht. Voor losse zakjes en bestellingen.

Dus geniet er de komende tijd maar lekker van!