ZPB H&L Productions heeft donderdagavond de titel “Waterpoloclub van het jaar” gewonnen. De afgelopen twee weken kon iedereen via de Facebookpagina van Waterpolo.nl stemmen. De internetstemmen telde voor tweederde mee. De rest van de uitslag werd ingevuld door de vakjury. Uiteindelijk bleef onze mooie club MNC Dordrecht en UZSC net voor. De uitslag werd bekend gemaakt in het Supportershome van het EK waterpolo, na afloop van de halve finales van de dames.

ZPB verdient de titel mede op basis van de organisatie rondom de Match of the Week tegen MNC Dordrecht. Maar ook door de sfeeracties die zijn georganiseerd tijdens het EK waterpolo. Waterpoloend Nederland heeft kunnen zien dat het ook anders kan. Iets meer aankleding en net even wat meer enthousiasme kunnen al snel zorgen voor een zogenaamd Thialf-sfeertje. Het bezoeken van een waterpolowedstrijd op het hoogste niveau in Nederland moet altijd een “avondje uit” gevoel opwekken bij de supporters.

Behalve club van het jaar was ZPB ook genomineerd voor de titel Vrijwilliger van het jaar, in de persoon van Gerard van den Burg. Tot grote teleurstelling van alle aanwezige ZPB’ers ging deze titel aan de neus van Gerard voorbij. Volgend jaar gaan wij hem ongetwijfeld weer nomineren!   

One Reply to “Breaking news: ZPB H&L Productions “Waterpoloclub van het jaar!!!””

Comments are closed.