Komend weekend gaat de wedstrijd tussen ZPB dames 1 en GZC Donk dames 1 niet door. Eerder deze week werd ook al de wedstrijd van dames 2 tegen de reserves van de De Gouwe-AZC uitgesteld. Reden voor het verplaatsen van beide duels is de beperkte inzet van speelsters door de trainingsstage in Barcelona van Jong Oranje. De wedstrijden zullen op een nader te bepalen moment worden ingehaald.

Heren 1 zit topploegen op de hielen

Heren 1 mag de trip naar Amersfoort ondernemen om daar vanaf 19.00 uur te strijden tegen AZ&PC. Een interessant duel tussen onder andere de twee beste keepers van Nederland op dit moment (ZPB’er Clement Stegman, zie foto, en Jordy Stil van AZ&PC). Heren 1 zit dit seizoen regelmatig net aan de verkeerde kant van de score. De uitslagen geven echter wel vertrouwen, want deze maken duidelijk dat ZPB heel dicht tegen de nationale top aan zit. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de rollen worden omgedraaid, en wellicht gebeurt dit zaterdag in Amersfoort wel.

KNZB JTT uit competitie genomen

Het KNZB JTT team is per heden uit de competitie genomen. Vanwege de overvolle planning in de komende periode van de heren hoofdklasse wedstrijden voor de clubs en het nationale team ter voorbereiding op de OKT, is besloten het JTT team terug te trekken. Doordat de JTT spelers zowel bij hun vereniging als bij JTT spelen wordt de belasting van het wedstrijdprogramma de komende maanden enorm.

Alle behaalde resultaten tegen het JTT team vervallen. Alleen PSV, BZC Brandenburg en De Zijl verloren van Jong Oranje, ZPB speelde gelijk. De verenigingen zijn hierover rechtstreeks geïnformeerd. Bron: waterpolo.nl