Dames 1 heeft zaterdag de uitwedstrijd bij UZSC met 12 – 10 verloren. In Utrecht kende de dames een valse start. Halverwege de wedstrijd stond de thuisploeg, in januari van dit jaar nog de verliezend bekerfinalist, met 7 – 3 voor. In het tweede deel volgde herstel met een 5 – 7 score, waarmee de eindstand werd bepaald op 12 – 10. Bij ZPB werden Cyntha Schouten en Lindsay Bouma topscorer met beide twee doelpunten. 

Komend weekend wacht voor de dames een krachtmeting met de topploegen GZC DONK en Het Ravijn. Vrijdag komt streekgenoot GZC DONK op bezoek in Barendrecht, aanvang 20.15 uur. Op zaterdag ontvangen onze dames Het Ravijn in Barendrecht. Deze wedstrijd begint om 17.45 uur. Ook voor Dames 2 staat op zaterdag een thuiswedstrijd tegen Het Ravijn op het programma. De eerste swim-off zal rond 19.45 uur plaats vinden.

UZSC – ZPB H&L Productions 12-10
Periodestanden: 4-1, 3-2, 3-2, 2-5
Doelpunten ZPB: Cyntha Schouten 2, Lindsay Bouma 2, Laura v/d Graaf, Lupi Lopez Caridad, Jakline de Bruijn, Angela Smeding, Karin den Hoedt en Marije den Haan.