Zoals vermeld is komende vrijdag uitgeroepen tot “Super Friday Ladies Night”. Achtereenvolgens gaan zowel de meisjes, dames 1 als een combinatieteam van de damesselectie te water. Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de steerkderby tussen Dames 1 en Widex GZC Donk. Eerder dit seizoen kon ZPB de Goudsen goed tegenstand geven in het bekertoernooi (10-13 verlies). Ook de wedstrijd tussen een combiteam van ZPB en het Santa Barbara College Team (VS) levert een mooi affiche op. Voor aanvang van deze wedstrijd zullen de volksliederen van Nederland en de Verenigde Staten van Amerika worden gespeeld. In Amerika is dit een traditie bij grotere sportevenementen of internationale wedstrijden.

Sfeerteam aanwezig; Izaäk en Marijke, bedankt!

Het sfeerteam zal weer alles uit de kast halen om door middel van een sfeeractie te zorgen voor een fantastische sfeer. Ballonnen, slingers, bangsticks, vlaggen. Het wordt één groot feest! Mede dankzij een bijdrage van Izaäk en Marijke Hofman aan het Sfeerteam. Waarvoor heel veel dank! Alle supporters kunnen natuurlijk meedoen aan de sfeeractie door een wit shirt aan te trekken. Het motto is: “ZPB speelt met wit, wij dragen wit!”

Het programma:

19.10 uur: ZPB H&L Productions BM1 – Haeglanden BM1

20.15 uur: ZPB H&L Productions dames 1 – Widex GZC DONK 1

21.30 uur: ZPB H&L Productions dames mixed team – Santa Barbara College Team

Uitval training lagere herenteams

Eén en ander betekent dus dat de herentraining om 21.30 uur komt te vervallen. Hiervoor in de plaats zijn alle lagere herenteams welkom om op woensdag 21 maart (21.00-22.15 uur) in Rotterdam Charlois deze training in te halen. Er kan dan geoefend worden tegen de damesselectie.

4 Replies to “Supportersoproep: kom vrijdag tijdens Super Friday – Ladies Night in het WIT!”

  1. Hé Centerparcs-Roomie, mag ik bij deze een media-accreditatie aanvragen?

Comments are closed.