Er staat voor de komende weken en maanden weer genoeg op het programma in Barendrecht. Is het geen volle thuisronde, dan zijn het wel bekerwedstrijden, WOC final fours of een ander evenement. Hieronder een klein overzicht:

Zaterdag 5 en zondag 6 mei is het bad beschikbaar gesteld voor de WOC Final Four van de Meisjes onder de 15. De meiden van Hollandse Delta (waaronder enkele ZPB’ers) spelen hier om het landelijke kampioenschap. Op beide dagen worden er 4 wedstrijden van 4×8 netto gespeeld. Op zaterdag zijn de tijden van 12:00 uur tot 18:00 uur en op zondag 13:00 – 19:00 uur.  Er wordt nog gezocht naar mensen voor achter de bar , voor speakeren (voor beiden aanmelden bij Gerard) of voor achter de Jurytafel (aanmelden bij Wilma).

Zaterdag 19 mei staat in het teken van de Bekerfinales van District IV. Er staan vier bekerfinales op het programma, waaronder de “thuiswedstrijd” van AJ1 tegen BZ&PC uit Bodegraven. Deze dag zijn er ook nog enkele beslissingswedstrijden om promotie en degradatie in het zwembad. De dag start om 12:00 uur en er wordt nog gezocht naar mensen voor achter de bar , voor speakeren (voor beiden aanmelden bij Gerard) of voor achter de Jurytafel (aanmelden bij Wilma).

Ook leuk voor in de agenda:
– Zaterdag 1 september: Bedrijventoernooi
– Zaterdag 8 september: Viering 80-jarig bestaan ZPB
– Zaterdag 15 september: Start competitie Districten