Zaterdag 28 april staat er een sportieve waterpolo avond in het Inge de Bruijn zwembad te Barendrecht op het programma.

17.00 uur ZPB H&L Heren 2 tegen Het Ravijn
18.30 uur ZPB H&L Dames 1 tegen Alliance-Nereus
19.30 uur huldiging van jeugdteam kampioenen  ZPB H&L  CM1, DG1 en DG2.
20.00 uur ZPB H&L Heren 1 tegen Brandenburg

ZPB nodigt jullie uit om als supporter ons Dames en Heren top team te komen bekijken. En tussendoor de huldiging van de kampioenen. De ere leden van ZPB, mister ZPB Gerard van den Burg en Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn, reiken de kampioenen handdoeken uit aan de spelers en kader van de ZPB jeugd kampioenen teams.

De toegang is deze avond ook gratis voor alle niet-leden van ZPB. De kinderen mogen ook met zijn allen beneden zitten. Let wel dat ze dan geen straatschoeisel aan mogen. Bij voorkeur ( indien in bezit ) in ZPB shirt of kleuren.
Toeters en bellen zijn altijd welkom. Ons clubhuis de Put, is voor-tijdens- en na  de wedstrijden, gewoon open voor een hapje of drankje of een praatje.

Dames 1 speelt om een plaatsje bij de eerste zes tegen directe concurrent Nereus en moet dus winnen! Heren 1 is de drie punten verplicht voor deelname aan de play-offs. Bij een overwinning op Brandenburg zal de ploeg zeer vermoedelijk de play-offs in gaan als 6e en is AZC de tegenstander. ZPB Heren 2 ( ook spelend op het hoogst mogelijke niveau van Nederland ) speelt al om 17.00 uur tegen Ravijn 1.