Nee het is geen spam, we bieden enkel wat hulp aan hoofdklassespeler Michael de Kreek! Naast Waterpolo studeert Michael namelijk ook nog. Momenteel heeft hij een geweldige stage bij electronicabedrijf Samsung en mag hij hier afstuderen. Voor dit afstuderen neemt hij een enquete af onder de Nederlandse bevolking, en dus ook uw hulp wordt gevraagd. De Kreek geeft aan dat het nog geen 5 minuten duurt, dus even invullen kan geen kwaad, toch?

____________________

Geachte lezer,

Voor mijn afstudeeropdracht doe ik onderzoek naar het imago van Samsung. Dus uw mening telt! Bij deze vraag ik dan ook 5 minuten van uw tijd voor het invullen van een korte vragenlijst. Klik op de onderstaande link om met de vragenlijst te beginnen.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen. 

Alvast bedankt voor uw tijd en moeite!

Met vriendelijke groet,
Michael de Kreek

One Reply to “Help Michael de Kreek met afstuderen”

Comments are closed.