In het Inge de Bruijn Sportfondsenbad te Barendrecht speelden de nummer 5 (UZSC) en 6 (ZPB) van de competitie tegen elkaar.

Dit was ook de wedstrijd van Jakline de Bruijn de tweelingzus van Inge speelde deze laatste wedstrijd voor het 25e seizoen in dames 1 van ZPB H&L Productions. Ze nam afscheid als speelster en gaat zich verder bekwamen in de begeleiding van onze jeugd.

ZPB H&L Productions – UZSC 10-2 (5-0, 3-0, 1-1, 1-1)

De doelpuntenmaaksters: Lindsay Bouma 2, Laura vd Graaf 2, Nicky van Neutegem 2, Marina vd Werf 2, Cyntha Schouten en Daphné van Zijl.

De Barendrechtse ploeg speelde vanaf het begin van de wedstrijd een geweldige partij. De gekozen zone was voor de Utrechtse ploeg nauwelijks te slechten. Juist ook weer door het puike keeperswerk van uitblinkster Debby Willemsz en de werkelijk voor iedere bal knokkende ploegleden. De afgelopen zes weken speelt de Barendrechtse formatie geweldig. Ook de jonge speelsters zijn goed in het team opgevangen en spelen werkelijk “de sterren van de hemel”.

De eerste periode scoorden Marina vd Werf en Lindsay Bouma twee keer vanuit een tegenaanval en Daphn̩ van Zijl met een geweldige intikker vanaf drie meter. Laura vd Graaf twee keer en Nicky van Neutegem 1 keer scoorden in de tweede periode. Ook Laura vd Graaf was weer ouderwets in vorm. Cyntha Schouten bracht 9 Р0 op het scorebord en in de vierde periode scoorde Nicky van Neutegem de 10 Р1. Later scoorde UZSC nog de eindstand 10 tegen 2 in het voordeel van ZPB H&L Productions.
In het jaarplan was aangegeven dat wij graag in het linker rijtje wilde eindigen dat is behaald met de zesde plaats. Een trotse ploeg met nog heel veel potentie komt er aan.

De supporter

One Reply to “Dames 1 geeft inspiratieloos UZSC het nakijken”

  1. Mooi seizoen dames, inderdaad de laatste weken zagen er erg puik uit! Gefeliciteerd staf en dames met het mooie resultaat!

Comments are closed.