Op zaterdag 9 juni kan het jeugdteam van ZPB H&L Productions zich opmaken voor het toetje van het seizoen. De A-ploeg gaat (tijdens Nederland – Denemarken) op bezoek bij Zeester Meerval om zich te kwalificeren voor het NK A-jeugd. Dit is de eerste wedstrijd in het tweeluik tegen de ploeg uit Uden. De return is een dag later in eigen huis. Dit is dus de officiele kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap, waarin het team van Jason van den Burg en John van den Burg op weg kan om de succesploeg van 2010 te evenaren.

Zaterdag 9 juni    19:30 uur      A-jeugd jongens   Zeester-Meerval    –   ZPB H&L Productions     Drie Essen      Uden

Zondag 10 juni    16:30 uur      A-jeugd jongens   ZPB H&L Productions    –        Zeester-Meerval     Barendrecht

Voor een interview over de ambities van de groep verwijzen wij u graag naar: http://zpb.nl/index.php/2011/10/eind-volgend-seizoen-moeten-wij-de-nieuwe-nederlands-kampioen-a-jeugd-zijn/

A1 zou het erg waarderen als u de ploeg aan kan moedigen tijdens deze attractieve wedstrijd!