Het is zaterdag 27 oktober als er ineens paniek is in het clubhuis, één van de vier zojuist aangeschafte boxen is verdwenen uit Clubhuis De Put. Hoe kan dat? Navraag levert op dat Richard Schoenmaker eerder die week de betreffende box heeft meegenomen. Deze boxen zijn twee weken geleden aangeschaft om bij topwedstrijden in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad extra sfeer te creëren met muziek en een live speaker, een mooie aanvulling op de activiteiten van het Sfeerteam! Dankzij een hele grote donatie van het Deltaport Donatiefonds en andere sponsoring (onder andere Sfeerteam en Maurits Butter) heeft dit allemaal kunnen plaatsvinden.

Richard, mede-eigenaar van Robert Broekers Stofferingen en daarmee sponsor van ZPB, had direct actie ondernomen om vier hoezen te maken voor de boxen, zodat deze niet vies worden of aan water worden blootgesteld. Om de hoezen goed op maat te maken, waren de afmetingen uiteraard nodig, de box heeft dus een paar nachtjes mogen overnachten bij Robert Broekers Stofferingen in Rotterdam. Het mysterie was dus vrij snel opgelost met een prachtig resultaat dat op de foto te zien is!

We willen hierbij gelijk even van de gelegenheid gebruik maken om aan te geven dat boxen vijf keer zo “breekbaar” zijn als dat je zou denken. Doe er daarom geen gekke dingen mee en neem nooit initiatief zonder overleg. We waarderen het wel heel erg als je wilt helpen met op en afbouwen, maar communiceer hierbij dus goed. Op heel veel mooie en sfeervolle wedstrijden!