In een prettige ambiance zoals altijd in Clubhuis de Put werd de eerste editie gehouden op vrijdag 2 november j.l. 10 teams stonden te dringen vanaf 19.30 uur voor de inschrijving en uiteraard werd er gestoeid om de beste tafels in het speelpaleis. Quizmaster was Robert van de Merwe en die deed dit met veel verve en overtuiging.

Na 4 speelrondes stonden het team van De Simpele Zielen nog aan kop maar aan het einde van de avond ging het team Pub Chicks met de overwinning aan de haal.

De eindstand was als volgt :

1. Pub Chicks
2. Betweters
3. Simpele Zielen
4. Je Driem Team
5. Maui
6. Mavo 5, let op dit is 1 van de favorieten voor 14 december!!
7. Beauty en Brains
7. Feco
7. BVV 10
10. Kweenies

Een dankwoord gaat uit naar Robert vd Merwe, het barteam olv Jort Kruidhof, Aude Rolland, Sander vd Made en Emma Renes. Drogisterij van Weijen bedankt voor het beschikbaar stellen van de fantastische hoofdprijzen en Maurits Butter voor de heerlijke worst ( uit eigen rokerij aan de Emmastraat) dus Slagerij Schaap u bent gewaarschuwd! 😉

Tot 14 december 2012, dan staan editie 2 van de PubQuiz op het programma, het belooft nu al een memorabele avond te worden.