Aan de hand van 2e aanvoerster Karin den Hoedt speelde ZPB H&L Productions een gecontroleerde wedstrijd tegen Haerlem. In het Inge de Bruijn zwembad speelde het damesteam van de Barendrechtse hoofdklasser, afgelopen zaterdag een competitiewedstrijd tegen Haerlem, dat op de voorlaatste plaats in de Hoofdklasse staat.

ZPB H&L Productions speelde niet zijn beste wedstrijd maar wel de snelste.
Vooral de snelle Laura van de Graaf, Karin den Hoedt, Cyntha Schouten en Daphné van Zijl sprinten regelmatig de vrije ruimte in die de tegenstandsters uit Haarlem hun lieten. Als ZPB H&L Productions wat meer in de discipline van de ballijn had verdedigd, en dat was de opdracht, had de uitslag diep in de dertig goals kunnen en eigenlijk moeten liggen.
De van een blessure terugkomende Eline Anthonissen werd uiteindelijk met 5 goals de topscoorster. Haerlem kon gewoon geen vuist maken tegen deze stortvloed van snelheid en overzicht.

Dit Barendrechtse vrouwen waterpoloteam blijft maar doorgroeien en zal zeker in de toekomst hoge ogen gaan gooien in de hoofdklasse waterpolocompetitie. Zeker nu deze ploeg van drie naar vijf trainingen is gegaan zullen de diverse speelsters alleen maar sterker en sneller gaan worden.

Als straks de individuele- en de teamdoelstelleingen nog dichter bij elkaar gaan liggen, zal het vrouwenwaterpolotopteam van Barendrecht het de beste vier in de competitie pijn kunnen gaan doen.
Dan zal deze damesgroep nog zeker drie jaren bij elkaar moeten blijven. De TOP van de hoofdklasse kijkt mee en zal zeker toeslaan als de Barendredchtse “toppers” te goed worden. ZPB H&L Productions doet er als vereniging alles aan de groep bij elkaar te houden.

Eindstand 27 tegen 4

De periodestanden:
7 – 1, 14 – 2, 21 – 3 en eindstand 27 –4.

Doelpuntenmakers voor ZPB:
Karin den Hoedt​4x
Milou Eggens​2x
Laura van de Graaf​4x
Ashley Bouma​1x
Cyntha Schouten​3x
Nicky van Neutegem​1x
Guadeloup Lopes Caridad​1x
Daphné van Zijl​3x
Barbera Groeneboom​3x
Eline Anthonissen​5x

Groetjes,

Izaäk Hofman

20130303-140650.jpg