Gisteren het OPEN MEISJES NK onder de 13 gehad. De meiden starten te matig wat dus resulteerde in een achterstand. Na wat aan wijzingen en wat wissels pakte de totale groep de draad op en zette een achterstand om in een 5-4 winst, top ze lieten karakter zien.

In de volgende bespreking hebben Lisette en ik aangegeven dat de meiden deze goede lijn moesten doorzetten. De tweede wedstrijd tegen PSV deden ze wat er van hun verwacht werd, dus weer winst. Ondertussen hadden we gezien dat de Zaan erg sterk was, maar dit team kregen we als laatste, we moesten ons doel dus bijstellen voor plaats 2 in de poel. Dat hield gelijk in dat we moesten winnen van MNC, dit bleek geen gemakkelijke opgave. We speelde al beter dan dat we gestart waren, maar we waren er nog niet helemaal. Jammer deze wedstrijd verloren we met 5-4, eigenlijk onnodig maar het team was nog niet op stoom en de arbiters waren ons ook niet goed gezind, jammer dus.

Tijd om de groep nog even toe te spreken, ja, wat zeg je dan, nou we namen eerst even door dat de tegenstander erg sterk is en bespraken nog op technisch gebied het een en ander door. Met als kers op de taart dat als de groep deze wedstrijd zou winnen de coach in het water gegooid mocht worden. Of het geholpen heeft weet ik niet maar de groep vocht als leeuwinnen, na de 1e periode 3-1 achter, jammer van 1 afgekeurd doelpunt dat net buiten de tijd was. Maar ondanks dat we deze wedstrijd verloren was er de vechtlust, overnemen van elkaar, werken voor elkaar helemaal top. De volgende 2 wedstrijden hebben de meiden deze vechtlust vast gehouden, met als resultaat een keurige 5e plaats. Keurig meiden Lisette en ik zijn trots op jullie.