Zaterdag 18 mei waren er maar liefst 3 ZPB teams die de beker finale mochten spelen in Gorinchem en laten ze die nu allemaal hebben gewonnen! AJ1 won overtuigend, H4 maakte er een zeer spannende finale van en trokken in de verlenging de winst naar zich toe en hieronder een verslagje van BM.

In de competitie heeft BM overtuigend gewonnen van tegenstander ZVL (17-4) maar het zullen de zenuwen, mogelijk de entourage en het idee een beker finale te spelen wat de eerste twee periodes van invloed is geweest: de meiden stonden met 4-2 achter. Na een donderspreek kwamen de meiden op stoom en gingen zij hun eigen ZPB spel spelen, werken voor elkaar en kansen creƫren. Uit mooie combinaties werd er gescoord, passes kwamen nu goed aan en de midvoor kwam ook tot prachtig scoren. ZVL kwam er niet meer aan te pas en heeft zelfs geen doelpunt meer gemaakt!

Eindstand: 8-4 en voor het eerst in de geschiedenis komt de naam ZPB H&L Productions op de wisselbeker te staan! Grote vreugde bij de meiden, coaches en ouders. Het is een goede opsteker voor het NK dat de komende 2 weekenden voor de deur staat voor BM en het weekend van 8 en 15 juni voor CM en wel in ons eigen zwembad. Hopelijk mogen de meiden daar ook mooie resultaten boeken. Zet hem op meiden!

Jakline