Zaterdag 8 juni zal er om 18.00 uur een waterpolowedstrijd gespeeld worden ter ere van Marco Booij.
Marco Booij heeft al heel lang een grote rol van betekenis gespeeld voor ZPB. Zelfs afgelopen week in de play-offs was hij nog actief. Om hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de club, organiseert de waterpolocommissie een erewedstrijd. In deze wedstrijd komen veel oud-gedienden zoals Arno Havenga, Jason Gast, Robert en Dick Nonnekes en vele anderen in het water om nog 1 keer met of tegen Marco te spelen. Ook de scheidsrechters en jurytafel zijn oude bekenden, kortom een ware reünie. Iedereen is van harte uitgenodigd om naar deze wedstrijd te komen kijken, we hopen dan ook vele ZPB’ers te mogen begroeten. Na afloop is er voor de genodigden een BBQ in het clubhuis dat ook voor de andere ZPB’ers geopend is. Laten we het seizoen mooi afsluiten met een gezellige wedstrijd voor Marco zonder formele toestanden. Want ook dat is Marco, goud waard maar doe maar gewoon.

2 Replies to “Erewedstrijd Marco Booij”

Comments are closed.