Waterpolo is een sport voor stoere jongens en meiden die tegen een stootje kunnen. Er zijn een aantal duidelijke spelregels maar soms is het wat lastiger. Als je de spelregels goed begrijpt zal je zien dat het spelen ook een stuk beter gaat. Ook als toeschouwer is het leuker om naar wedstrijden te kijken als je de spelregels beter snapt.

Daarom nodigen wij jullie uit voor een spelregeluitleg door onze eredivisie scheidsrechter Rob van Neutegem. Hij zal jullie wegwijs maken in de wereld van gewone & zware overtredingen, strafworpen, de jurytafel en meer.

Overtreding of niet

De spelregeluitleg is voor alle jeugdleden van ZPB én voor iedereen die wel eens komt kijken. Neem dus ook je ouders, verzorgers, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen mee!

– Voor de E-teams begint de uitleg na de training om 19.15 uur.
– Voor de D, C en B-teams begint de uitleg om 20.15 uur.

Tot vrijdag 11 oktober in clubhuis De Put!

ZPB Jeugdcommissie

zpbjeugdcommissie [at] gmail [dot] com