Afgelopen vrijdag was het zover. De eerste Pubquiz van het seizoen 2013-2014 vond eindelijk plaats. Met 11, tot op het bot gemotiveerde, teams beloofde het een memorabele en gezellige avond te worden. Naast veel bekende teams zoals; Team Maui, De Diva’s, Feco, Team Onbenul & De Betweters waren er gelukkig ook nieuwe gezichten te bekennen. Team1, 3 Koningen & Kreek, Sparta afgelast, Blijdorp en MAVO 4½.

Onder leiding van MC Robert van de Merwe die als een ware Frank Marsmeijer de ruimte vulde met gezelligheid en de deelnemers voorzag van pittige vragen.

foto 1

Waar het tot de pauze gelijk opging om de prijzen was het het team van de Meerschijters dat na binnenkomst van de joker er vandoor ging met de prijzen! Mooie pakketten beschikbaar gesteld door Drogisterij Van Weijen.

foto 3 (1)

Mensen het was gezellig!

foto 4

Tot de volgende editie!