20140208-192201.jpg

Gisterenavond, vrijdag 7 februrai, vond voor de 37e keer het Sportgala plaats van de gemeente Barendrecht, locatie van handelen was Theater Het Kruispunt.

ZPB was in drie categorien genomineerd: ex-voorzitter Michel Meijer in de categorie Sportbestuurder van het Jaar voor zijn werk de afgelopen jaren als voorzitter van ZPB. Hij kreeg onder andere voor elkaar dat de waterpolo- en zwemafdeling on-speaking-terms zijn en wist de vereniging weer financieel gezond te krijgen. Een volkomen terechte nominatie dus!

Rob Noordzij was genomineerd in de categorie Seniorensporter van het Jaar. Rob heeft veel prijzen weten te winnen afgelopen jaar, hij werd in januari 2013 Europees Kampioen Wintertriatlon, werd Nederlands Kampioen en nam deel aan het WK en EK! Daarnaast is Rob lid van het Nationaal Paralympisch Triathlonteam.

Als derde was de A-jeugd genomineerd voor het behaalde Landskampioenschap en de Districtsbeker die in respectievelijk juni en mei 2013 zijn behaald. Een prestatie van formaat met geduchte concurrentie voor de titel: Meest Veelbelovende Sportploeg van het Jaar.

Michel moest helaas zijn meerdere erkennen in een van zijn concurrenten, maar verdient zeker een eervolle vermelding voor zijn gedane werk!

Rob wist de prijs mee naar huis te nemen! Een prachtige palmares waar de prijs van Seniorensporter van het Jaar een mooie toevoeging aan is!

Ook de A-jeugd wist de prijs binnen te slepen! De mooie prestatie in Gorinchem (Beker) en in Zaandam (NK) blijven in het gehuegen gegrift staan. Samen met de huldiging door de wethouder in juli 2013 en deze prijs van Meest Veelbelovende Sportploeg van het Jaar maakt het de prijzenkast compleet!

Allen ontzettend gefeliciteerd met jullie nominatie en prijzen. ZPB is hier enorm trots op!

Voor foto’s zie: http://barendrechtnu.nl/evenementen/3081/prijzen-uitgereikt-op-sportgala-barendrecht-2014