Het jurytafelrooster voor maart en april 2014 staat online. Klik op Waterpolo > Juryrooster voor het document of ga naar https://zpb.nl/index.php/waterpolo/jurytafel/ om direct naar de pagina te gaan.

Hierbij dan ook het dringende verzoek goed te kijken wanneer je aan de beurt bent.

Kun je niet, regel je zelf vervanging!!!
Tegenwoordig staan de tegenstanders al in het systeem. Alleen de capnummers, coaches en eventueel spelers die er niet tussen staan moeten nog worden ingevoerd.
Zorg dat je tijdens de wedstrijd een lijst vraagt met de teamopgave voor de volgende wedstrijd en voer deze zo spoedig mogelijk in, zodat deze klaarstaat voor de volgende jurytafel. Dit is noodzakelijk omdat er anders te veel vertraging wordt opgelopen bij de aansluitende wedstrijd.
Alleen voor Dames 1, 2 en Heren 1, 2 staan ze er niet standaard in. Deze probeer ik altijd op voor hand te krijgen en in de computer te zetten. Vraag voorafgaand aan de wedstrijd altijd aan het desbetreffende team of deze nog klopt!!!