Is het je ontgaan, ben je er al weken mee bezig of ga jij sowieso altijd mee als er wat te vieren valt? De bekerbus is terug, en hoe!? ZPB H&L Productions Heren 2 is via een loodzware weg doorgedrongen tot de finale van de ManmeerCup! 2. Voor deze wedstrijd wordt stad en land afgereisd, want het pittoreske Heerenveen is de place to be tijdens de Bekerfinales van de bond. Zoals je hieronder kunt lezen is ZPB 2 op 19 april om 18:00 uur aan de beurt in de Friese metropool en het mooie zwembad aldaar biedt plaats voor 600 juichende toeschouwers. Wij als Barendrechts trots willen zoals zo vaak graag in de meerderheid zijn, toch?

Draag jij ZPB een warm hart toe? En smaakt het voor jou na de kampioenschappen van BM1 en Heren 4 naar meer bekers en trofeeën? Ga dan mee met de Bekerbus! De vraag is simpel: Ga jij mee? Antwoord naar prcommunicatie [at] zpb [dot] nl en zij inventariseren het aantal supporters. Bij voldoende steun gaan we met een bus. Geen paniek, de kosten laten we nog weten voor je definitief ja zegt. Mailen dus! Houd rekening met lange reistijden en je kan dus best wel je middag en avond blokken als je mee gaat. Maar wat is er leuker dan ZPB aanmoedigen in heel Nederland? Wij rekenen op je support!

Mail naar prommunicatie [at] zpb [dot] nl

ZPB Sfeerteam - Grote vlag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Waterpolo.nl

Op maandag 10 maart is de kaartverkoop voor de finales van de ManMeer!-Cup 2013-2014 start gegaan. Als de voortekenen niet bedriegen zou het wel eens erg hard kunnen gaan met de kaartverkoop. De organisatie raadt alle waterpololiefhebbers – en vooral de supporters van de finalisten – dan ook aan om zo snel mogelijk online kaarten te bestellen. De kaarten kosten slechts € 7,50.

De finales worden gehouden in het Sportstad Zwembad van Heerenveen. Met een maximale toeschouwerscapaciteit van 600 supporters belooft het zaterdag 19 april weer een prachtige editie te worden in een sfeervolle ambiance. Wil je erbij zijn? Bestel dan snel je kaart(en). Klik hier.

Programma zaterdag 19 april:
16.00 uur Widex GZC Donk 2 – ZVL 2 (damesfinale)
18.00 uur UZSC 2 – ZPB H&L Productions 2 (finale heren 2)
20.00 uur ZVVS 1 – VZC E&P 1 (finale heren 1)