ZPB BM 2013-2014Op vrijdag 23 mei start het Nederlands Kampioenschap B-meiden in Barendrecht. De kaarten zijn (nagenoeg) geschud en het deelnemersveld maakt zich op voor de finales van het seizoen. De meiden van ZPB, die ongeslagen kampioen werden in de competitie met onder andere ZVL en Donk, stuiten in de poulefase op Polar Bears en de winnaar van de strijd tussen ZV De Zaan en Njord. Dit NK meisjes O.17 jaar vindt vijf dagen lang plaats in Barendrecht, waar ZPB H&L Productions dus de organisatie op zich neemt. Naast de drie ploegen in Poule B komen ook ZVL, UZSC en Widex GZC Donk op bezoek in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. Deze drie ploegen vormen Poule A.

De poulefase wordt volgend weekend gespeeld op drie verschillende dagen. Op vrijdagavond 23 mei gaat het eerste fluitsignaal en op zondagavond 25 mei weten we welke vier ploegen in de final four strijden om de medailles. De final four is het weekend erna (zaterdag 31 mei en zondag 1 juni). De wedstrijden zijn verdeeld over 5 dagen, zodat de intensieve 4×8 minuten slechts één maal per dag gespeeld worden.

Zet de data en tijden in je agenda, zodat we met z’n allen de strijd aan kunnen gaan tegen Polar Bears, De Zaan / Njord, UZSC, ZVL en Widex GZC Donk! Voor de volledigheid vindt u hieronder het conceptschema!

Schermafbeelding 2014-05-13 om 15.41.46