Ons Heren 4 heeft in de Regio West Bekerfinale het onderspit gedolven tegen HZ Zian 1. De ervaren mannen uit Den Haag waren in de finale in Wassenaar een maatje te groot voor de Barendrechtse equipe. Heren 4 gaat al jarenlang voor de dubbel, maar grijpt na de bekerwinst van vorig jaar en het competitie-kampioenschap van dit jaar wederom naast de dubbele roem. Wederom wel een geslaagd jaar voor de ploeg, dat komend jaar zijn geluk gaat beproeven in de Regio West 2e Klasse.
_________
De aankondiging:
Aanstaande zaterdag 17 mei speelt het sterrenassamble van Heren 4 de District 4 Bekerfinale om 20:00 uur in Wassenaar tegen HZ Zian 1.Heren 4 mocht zich dit seizoen al kronen als ongeslagen kampioen van District 4 3e klasse D. In the road to the final had Heren 4 het tweemaal echt moeilijk. In de achtste finale werd 10 seconden voor tijd de winnende treffer gescoord tegen 1e klasser AZC 4. In de halve finale keek Heren 4 na 2 periodes tegen 1-6 achterstand aan tegen de nummer 2 van de 1e klasse ZPS 1. Met steun van het thuispubliek vocht Heren 4 zich terug en werd het 9-9 in de reguliere speeltijd. Na het nemen van strafworpen was de finale voor de 2e opvolgende jaar een feit!HZ Zian 1 uit Den Haag is de geduchte tegenstander van Heren 4. Zij werden met afstand kampioen in de 1e klasse en promoveren naar de bond. Tevens versloegen zij onze Heren 3 al in de beker. De ploeg uit Den Haag die een aantal jaar geleden nog hoofdklasse speelden zijn met oud gedienden de weg omhoog weer ingeslagen.Al met al een mooi affiche voor een bekerfinale met alles er op en der aan! Kan Heren 4 de beker prolongeren? Komt dat zien en schreeuw Heren 4 naar de overwinning in het Sterrenbad te Wassenaar. Heren 4 speelt met de blauwe caps, dus een blauw shirt zou niet gek zijn!

HZ Zian 1 – ZPB H&L Productions 4

Aanvang: 20:00 uur
Scheidsrechters: D. Schram & E. SieraSterrenbad
Generaal Winkelmanlaan 2
2243 AZ Wassenaar

Heren 4