Gloednieuw in het assortiment, de ZPBidon! Wellicht heb je de meiden van O.17 er op het afgelopen NK in Barendrecht al uit zien drinken, want deze must have is tijdens dat toernooi geïntroduceerd. Maar let op, nu kan jij er ook één bestellen! Kijk je ouders lief aan, koop ‘m voor vaderdag, verblijd je zoon of dochter ermee, of gebruik ‘m gewoon zelf omdat de bidon er zo leuk uit ziet. Of anders koop je ‘m gewoon met het hele team?

De ZPBidon is blauw met een wit logo en biedt ruimte aan 750 ml. Hieronder vind je ook een plaatje. De kosten voor de drinkfles zijn 7,50 euro per stuk.

Bestellen kan door te mailen naar prcommunicatie [at] zpb [dot] nl, vervolgens krijg je een e-mail terug met de vervolgstappen. Begin het nieuwe seizoen goed met de ZPBidon!

IMAG1475

One Reply to “Wil jij je eigen ZPBidon?”

Comments are closed.