ZPB er Rob Noordzij heeft zich dit jaar wederom weten te plaatsen voor het Wereld Kampioenschap Cross Triathlon dat dit jaar gehouden zal worden in Zitau, Duitsland. Een mooie bergplaats gelegen aan de grens met Chen in Polen.

Noordzij zal Nederland op 15 /16 augustus vertegenwoordigen in het sterke deelnemersveld van de Para-Elite categorie welke geen leeftijdsindeling kent.

Rob reist vol vertrouwen af naar Zitau want tijdens het laatste Wk Cross Triathlon behaalde Noordzij een zilveren Medaille. Daarnaast gaat het in de voorbereidingen ook heel goed. Afgelopen week behaalde hij een meer dan overtuigende eerste plaats bij een internationale triatlon wedstrijd. Op de nr. 2 had hij een voorsprong van maar liefst 12 minuten.

Na het WK Cross Triathlon zal Noordzij direct doorreizen naar Edmonton in Canada om daar, eind augustus, deel te gaan nemen aan een internationale wedstrijd in het kader van de World Series Paratriathlon.

Wij wensen Rob wederom veel succes bij de komende wedstrijden en zien de foto’s van hem op het ereschavot tegemoet!