Misschien heb je het al gehoord…….. wij organiseren dit jaar voor het eerst de Zwem4Daagse. Doe je ook mee?

De Zwem4Daagse vindt plaats van 7 t/m 11 juli 2014 in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. Dagelijks kun jij van 18.00-19.30u je baantjes zwemmen in het wedstrijdbad. Kinderen tot en met 10 jaar zwemmen 4 x 10 banen en vanaf 11 jaar zwem je 4 x 20 banen. Heb jij 4 dagen al je baantjes gezwommen? Dan krijg je natuurlijk een mooie medaille. Deze reiken we donderdag- en vrijdagavond na het zwemmen uit.Logo Zwem4daagse

Extra activiteiten

Op dinsdag organiseert de JeugdCommissie waterpolo clinics in het doelgroepenbad en op woensdag kun je een duikclinic bij HaaiFive volgen. Op vrijdagavond sluiten we gezellig af in het recreatiebad dat tot half 9 gratis toegankelijk is voor alle Z4D-deelnemers. Bij mooi weer zijn er op het buitenterrein dan ook sport- en spelactiviteiten.

Kosten & inschrijven
Deelnemers tot en met 10 jaar betalen 7,50 euro en vanaf 11 jaar betaal je 10 euro. Graag gepast betalen bij inschrijving in het zwembad en anders op de 1e dag dat je je baantjes komt zwemmen. Inschrijven kan via onze actiesite, maar ook ter plaatse in het zwembad op dinsdag 17 en 24 juni tussen 18.00-19.30 uur. Voor meer informatie of om je in te schrijven ga je naar:zpbhlproductions.zwem4daagse.nl/inschrijven .

Sponsorzwemmen
Je kunt je ook laten sponsoren. Het opgehaalde sponsorgeld gaat naar de Cruijff Foundation, in het bijzonder de gehandicapte zwemmer.
Sponsoren kun je registreren op de achterzijde van je deelnemerskaart. Deze kaarten kun je tijdens de inschrijfdata in het zwembad ophalen.

We hebben plek voor 330 deelnemers. Vol = vol, dus schrijf je snel in als je wilt meedoen.

Onze Zwem4Daagse wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en georganiseerd door het ZPB Team Z4D: Linda Goderie, Maaike van Diggele, Nicole van Norren en Elly de Ron.