Ook tijdens deze editie zullen weer verschillende bedrijven uit Barendrecht en omstreken strijden om de fel begeerde cup. Deze 16e editie zal een bijzonder randje hebben vanwege het overlijden van de naamgever van ons toernooi: “Mister ZPB” Gerard van den Burg.

foto

Gebroeders Duijvestijn, winnaar Gerard van den Burg Bedrijventoernooi 2013!

Wij hopen (weer) op uw deelname te mogen rekenen. Het toernooi is dit jaar op zaterdag 13 september en zal rond 14.30 uur beginnen.

Naast de polowedstrijden zal er ’s avonds weer een feestavond worden georganiseerd met gratis barbecue voor alle deelnemers. Daarnaast is voor de kinderen tijdens het toernooi het recreatiebad geopend.

“Mr. ZPB” Gerard van den Burg, naamgever van het toernooi, tijdens een prijsuitreiking.

De wedstrijden worden met vijf tegen vijf gespeeld op kleine veldjes. Daarnaast worden de spelregels aangepast zodat iedereen mee kan doen. Wij verzoeken u om minimaal vijf en maximaal tien spelers per team op te stellen waarvan niet meer als twee (ex)waterpoloërs.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Gert-Jan Slobbe: 06-53243730
Sander van der Made: 06-53158264
of 
stichtingsteunfonds [at] zpb [punt] nl