John-van-den-BurgDe Nationale Beker van seizoen 2014/2015 gaat komend weekend aanvangen. En hoe?! De streekderby van de Rijnmond, Dordrecht versus. Barendrecht, MNC Dordrecht tegenover ZPB H&L Productions. Al jarenlang een spektakel, een must-see op het hoogste vaderlandse Waterpoloniveau. En dat allemaal bij jou om de hoek. De loting in de eerste ronde van de KNZB-beker wees uit dat MNC en ZPB de degens gaan kruisen. Hoe kan het ook anders. Een mooie eerste ronde. En het beste komt nog: Het zijn niet één, maar twee wedstrijden!

Zaterdag 4 oktober hoor je het eerste signaal om 20:45 uur in de Sportboulevard in Dordrecht. In 32 minuten netto speeltijd is het de bedoeling de voorsprong te pakken op de tegenstander. Slechts een dag later, op zondag 5 oktober, zal in Barendrecht(!) de return zijn van deze clash. Hier wordt om 19:15 uur het startschot gegeven voor nog een mooie match.

Uiteraard zijn ook onze Dames van de partij in de eerste ronde van de beker. Een tripje naar Nijverdal wordt bespaard, want Het Ravijn mag hierheen komen in de enkele ontmoeting. ZPB H&L Productions Dames 1 speelt zondag om 17:45 uur in eigen bad.

Het overzicht:
Zaterdag 4 oktober 20:45 uur:  MNC Dordrecht – ZPB H&L Productions @ Dordrecht
Zondag 5 oktober 17:45 uur:  ZPB H&L Productions – Het Ravijn @ Barendrecht
Zondag 5 oktober 19:15 uur:  ZPB H&L Productions – MNC Dordrecht @ Barendrecht

Op de foto toont Guus van Yperen aan hoe je moet juichen als ZPB scoort. Bron: Beeldboot, Gertjan Kooij.

Schermafbeelding 2014-09-29 om 12.53.19