Beste ZPB’er,Het is u vast niet ontgaan. Sportlink doet met grote passen intrede in onze zwem- en waterpolowereld. Een mooie stap in de digitale wereld waarin alles duidelijker, inzichtelijker en vooral efficiënter kan.

Sportlink is voor u aan de buitenkant zichtbaar met betrekking tot het Digitale Wedstrijdformulier en de app Sportlinked. Aan de binnenkant van de vereniging hebben we te maken met de Ledenadministratie en een Contributiemodule van Sportlink. Er zit een hoop werk in om alle informatie digitaal te maken, maar daar gaan we straks de vruchten van plukken.

Eén van die stappen naar een efficiëntere is het digitaal contributie kunnen factureren. Wij willen dit graag per ingang van dit seizoen (2014/2015) gaan doen. Dat betekent dat u geen fysieke post meer van ZPB H&L Productions zult ontvangen met de vraag of u de contributie wilt overmaken. Dit scheelt de vereniging een hoop kosten en tijd, waarmee we ook nog eens ons Maatschappelijk Verantwoorde karakter kunnen tonen door niet te veel te printen als dat niet noodzakelijk is.

We gaan vanuit Sportlink de nota naar u toe laten sturen, waarna u vervolgens het bedrag via iDeal of een overmaking compleet kan maken. De correspondentie verloopt via e-mail en zal in de bijlage een pdf betreffen. Ook de automatische incasso zal allemaal digitaal gaan verlopen, maar hier hoeft u natuurlijk niets voor te doen.

In de komende maand zult u de nota ontvangen. Mocht u vragen hebben over deze procedure of heeft u een dringende wijziging in uw gegevens, nodigen we u uit om een e-mail te sturen naar penningmeester [at] zpb [dot] nl.

Met sportieve groet,

Bestuur

ZPB H&L Productions