De Grote Clubactie is inmiddels een paar weken onderweg, er zijn ook nog een paar weken te gaan om de opbrengst voor onze vereniging ZPB nog hoger te krijgen.

We zijn als vereniging enorm blij dat jullie je helemaal gek blijven lopen om de loten te verkopen. Enkelingen wisten op de eerste dag al een flinke hoeveelheid te verkopen en sommigen zijn zelfs al aan hun tweede boekje bezig! Dit soort tussenstanden maken ons enorm trots!

Wij vragen jullie om de komende twee weken nog alles uit de kast te halen om de loten aan iedereen die je maar kent te slijten! Zoals in de brief stond verwachten we de boekjes terug op 1 november, zodat wij een en ander kunnen gaan verwerken richting de organisatie van de Grote Clubactie.

Nogmaals super bedankt voor jullie inspanningen en bijt nog even door!

Het Bestuur van ZPB H&L Productions

footer-big-logo