Dit weekend staat de KNZB-beker weer op het programma. Heren 1 en Dames 1 komen in deze felbegeerde bekercompetitie in actie. Dames 1 speelt zaterdag om 19:00 uur de return van de kwartfinale tegen Het Ravijn in Nijverdal. De heenwedstrijd in Barendrecht ging enkele weken geleden met 4-15 verloren. Echter is Het Ravijn inmiddels een bekende tegenstander geworden, aangezien er ook al in de competitie twee maal tegen elkaar is gespeeld. Met uitslagen als 6-12 en 9-16 is er hoop om er in ieder geval een mooie wedstrijd van te maken bij de Duitse grens.

Onze heren zijn na een dubbele overwinning op MNC Dordrecht in de eerste ronde doorgedrongen tot de kwartfinales. Hierbij stuit de ploeg van John van den Burg op Schuurman BZC. Eerder dit seizoen wist Schuurman BZC 3 punten weg te snoepen uit Barendrecht na een zeer turbulent duel tussen beide kemphanen. ZPB is uit op revanche tegen Borculo en zal dit weekend alles op alles zetten om het label cupfighter toebedeeld te krijgen.

IMG_9335

De eerste wedstrijd is op zaterdag in Borculo. Om 20:30 uur zal er voor het eerst gefloten worden. De echte koningen en koninginnen reizen natuurlijk mee naar het oosten, maar op zondag hebben we je in ieder geval nodig! Om 16:30 uur zal ZPB H&L Productions – Schuurman BZC het affiche zijn in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. Kom onze mannen aanmoedigen! Direct hierna is het natuurlijk mogelijk om Nederland – Letland in het clubhuis te bekijken onder het genot van een drankje en een hapje.