Na een aantal jaren afwezigheid is dit seizoen de Grote Clubactie nieuw leven ingeblazen door het Bestuur in overeenstemming met de leden. In de Algemene Ledenvergadering in juli jl. hebben alle aanwezige leden zich toen achter deze actie geschaard om extra inkomsten te genereren voor de vereniging.

GCA2014

Voorzichtig is de doelstelling geformuleerd op de verkoop van 1000 loten, omdat het weer de eerste keer was na een aantal jaren was het lastig in te schatten of deze doelstelling haalbaar is. Maar er is fantastisch gewerkt door de leden om dit doel te bereiken, er zijn namelijk 1053 LOTEN verkocht.

Veel leden hebben bijgedragen aan dit mooie getal, de top-3 meest verkochte loten:
1. Yannick van den Burg; 100 loten
2. Joyce van ’t Hof; 91 loten
3. Noa Engelen; 52 loten

Aanstaande donderdag, 27 november 2014, is de trekking van de Grote Clubactie. De kosten voor de loten zijn afgeschreven van uw rekening, op het afschrift staat uw lotnummer. Kijk donderdag dan goed in de uitslagenlijst op www.groteclubactie.nl. Alle leden die hebben meegeholpen bij de organisatie van de Grote Clubactie; enorm bedankt!

Op naar volgend jaar!

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet allemaal!

Het Bestuur

GCA2014(1)