Jeroen Wasserval, trainer/coach bij de Dames van ZPB H&L Productions, neemt per direct afscheid van de Eredivisionist. Ondanks de zeer prettige samenwerking en positieve evaluaties kiest Wasserval voor een buitenlands avontuur in zijn maatschappelijke carrière. Afgelopen weekend was zijn laatste wedstrijd als coach van ZPB H&L Productions.

Jeroen Wasserval vertrekt voor een periodIMG_0801e van minimaal anderhalf jaar naar Shanghai, wat zijn thuisbasis wordt om zijn functie als Sales Manager International Markets voor Polyconcept, ​een ​leverancier van promotionele artikelen, uit te oefenen. Bij deze nieuwe baan wordt Jeroen verantwoordelijk voor alle exportlanden behalve Europa en Noord-Amerika en hij gaat hiermee een fantastisch avontuur aan.

ZPB H&L Productions begrijpt de keuze van Wasserval en steunt de Dordtenaar in zijn besluit. ZPB H&L Productions pakt het vertrek intern op. ​Club​icoon Marco Booij en Ingeborg Hofman, beiden reeds actief in de staf van de damesselectie, zullen verdere invulling gaan geven aan de training en coaching. ZPB H&L Productions bekijkt op dit moment de mogelijkheden voor een derde trainer/coach ter versterking van de technische staf van de damesselectie.