Sinterklaas en zijn drie Pieten werden door de kinderen van ZPB op zondag 30 november opgewacht. Helaas was de Sint alleen gekomen en waren de Pieten spoorloos, totdat de kinderen voetstappen op het dak hoorde. Met zijn allen inclusief Sinterklaas zijn ze naar buiten gegaan en hebben de drie Pieten van het dak af geroepen. En daarna begon de pret. De Sinterklaas heeft de kinderen liedjes laten zingen en dat ging erg goed. Ook konden de kinderen allemaal spelletjes doen, dat kon binnen en buiten.

Er waren diverse optredens van de kinderen voor de Sint en de Pieten deden vrolijk mee. De hulpmama’s deelde in vier groepen de cadeautjes uit maar die mochten alleen open gemaakt worden nadat er buiten een groepsfoto was gemaakt. In het bijzijn van de drie Pieten en Sinterklaas maakte elk groepje apart zijn cadeau open en wat een blije gezichten allemaal. Na elk kind nog een handvol snoepgoed te hebben gegeven zijn Sinterklaas en zijn drie Pieten gauw weer verder gegaan.

Voor de kinderen van ZPB was het een hele gezellige middag. Hulpmama’s en hulppapa’s en fotograaf nog bedankt namens Sinterklaas en de drie Pieten. Tot volgend jaar.