Na het teleurstellende 0-punten weekend van vorige week staan er dit weekend weer mogelijkheden op het programma voor onze herenteams om de puntenaantallen aan te vullen. Zo speelt Heren 1 komende zondag tegen een stel oude bekenden in Vlaardingen (kom je kijken?) en mogen Heren 1 én Heren 2 zaterdag naar Borculo om tegen de hoofdmacht en reserves van BZC te strijden om de punten. Op zondag speelt Heren 2 ook nog tegen De Zaan 2 in Zaandam. ZPB is inmiddels gedaald naar plaats 4 en ZV De Zaan neemt plek 5 in.

Kunnen onze mannen weer op jullie steun rekenen?

SAMSUNG CSC

Zaterdag 17 januari, 19:00 uur; Schuurman BZC 1 – ZPB H&L Productions 1
Zaterdag 17 januari, 20:30 uur; Schuurman BZC 2 – ZPB H&L Productions 2
Zondag 18 januari, 16:30 uur; ZVVS 1 – ZPB H&L Productions 1
Zondag 18 januari, 19:00 uur; De Zaan 2 – ZPB H&L Productions 2

Vanwege de Europese verplichtingen van ZVL BAM en UZSC ligt de Dames Eredivisie nagenoeg stil. Dames 2 komt op zondag in actie tegen ZVL in Leiden.