“Met wit nummer 1, Pim Versluis, onze sluitpost!” of “Wat een prachtige ZPB aanval afgerond door Eline Antonissen!”. Lijkt het je leuk om dit met jouw stem door de speakers van het Inge de Bruijn Sportfondsenbad te laten schallen? Kom dan, als speaker, het sfeerteam tijdens de wedstrijden van heren 1 en dames 1 versterken. Als onderdeel van het sfeerteam draag je bij aan de sfeer en de uitstraling tijdens de wedstrijden. We willen het speakeren zo op gaan zetten dat je werkt in tweetallen. Iemand voor de muziek en iemand voor het spreken.

In beide gevallen wordt je indien nodig begeleid tot dat je genoeg ervaring op hebt gedaan om met vertrouwen langs het bad te kunnen zitten. Omdat we met meerdere mensen werken, ben je niet elke week verplicht om te speakeren.

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van het sfeerteam, Stuur dan een mail aan l [dot] lichtenberg [at] chello [dot] nl en we nemen contact me je op.