Aan het einde van elk seizoen roept de afdeling wedstrijdzwemmen voortaan de ZPB Clubkampioenen uit om hen hiermee te erkennen voor hun zwemprestaties.

Hoe werkt het?

Voor het objectief bepalen van de ZPB Clubkampioenen tellen we de FINA-punten van de snelste tijd die een zwemmer dit seizoen zwemt op de 100 meter vrije slag, rugslag, schoolslag, vlinderslag en wisselslag bij elkaar op. Heb je geen 100 meter, maar wel een 200 meter gezwommen? Dan tellen de FINA-punten van de geklokte 100 meter tussentijd mee.

Voor de minioren gebruiken we de snelste tijden op de 50 meter vrije slag, rugslag, schoolslag en vlinderslag, of een tussentijd op een 100 meter. Tijden waarop gediskwalificeerd is, tellen niet mee.

Wil je graag ZPB Clubkampioen worden? Zorg er dan voor dat je alle afstanden dit seizoen zo snel mogelijk zwemt.

We reiken prijzen uit in de volgende leeftijdscategorieën:

Meisjes / dames Jongens / heren
Minioren 3 en 4

Minioren 5 en junioren 1

Junioren 2 en 3

Jeugd 1 en 2

Senioren

Minioren 3 en 4

Minioren 5 en 6

Junioren 1 en 2

Junioren 3 en 4

Jeugd 1 en 2

Senioren

 

Het meisje en de jongen (0-100 jaar) die door haar/zijn inzet en motivatie de grootste vooruitgang heeft geboekt dit seizoen, krijgt ook een mooie prijs. De trainers bepalen wie deze prijs krijgt.

Wij zijn op zoek naar een naam voor deze prijs. Weet jij een gave naam? Mail ‘m dan naar de ZwemCommissie (zwemmen [dot] zpb [at] gmail [dot] com).